Известие

Collapse
No announcement yet.

Ето една програмка за Алфа 145/6 подробно

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ето една програмка за Алфа 145/6 подробно

Здравейте, колеги! В тази програмка за Алфа 145/6 подробно е описано всичко по колата. Всяко едно болче и гайка за какво е и къде трябва да е. Всяка жичка за какво е. Има за всяко нещо направени много отчетливи схеми. Дори има раздел за основен ремонт на двигателя (overhauling). Аз лично се възползвах от нея преди около месец. С моя тъст правихме основен ремонт на двигателя на моята кола и страшно много ни помогна написаното в нея. Надявам се да помогне и на вас, но се сваля малко бавно. Имайте търпение, гарантирам ви, че си заслужава.
    Можете да я намерите тук: http://www.torrentvalley.com/download_t ... 24375.html

Alfa 145 1.6i BOXER 1994

Мда бавно е 9-10кб/сек но дано си струва чакането
    Alfa Romeo146 1.6i BOXER 96г.

Comment

---
      Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 14:39.
      Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

колеги може ли някой който го е свалил да ми го прати на пощата- abraziva@abv.bg ще ви бъда много благодарен !!!Опитах да го сваля но ми дава грешка
        146 boxer -Малкото SUBARU :P

Comment

Колеги, тази книжка я има от години.Ако си направите труда да потърсите във форума ,ще я видите в много теми. Ето ви и он-лайн вариант : http://gg-bg.org/tmp/alfa/Alfa%20145%20books/

ПС. Наистина е много полезна, но във форума започна да ми прави кофти впечатление постонното дублиране на едни и същи теми.
          97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
          02' FIAT PALIO 1.2 Weekend
          Accord i-ctdi 2.2 Executive

Comment

да има го но това кото прати е доста по подробно има неща които съм търсил и са липсвали присто благдаря ти все пак
            146 boxer -Малкото SUBARU :P

Comment

---
              Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 14:39.
              Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

А каква програма трябва да имам за да мога да ползвам тази,понеже след като сваля файловете не ми ги отваря
                Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark
                Alfa Romeo 145 1.3Boxer 90hp EX

Comment

Трябва ти AdobeAcrobatReader
                  Alfa Romeo146 1.6i BOXER 96г.

Comment

Working...
                  X